Wat klanten zeggen

Wat klanten over mij en mijn werk zeggen

Karin:

Groot succes, Carine, dat kunstwerk van jou! Gewéldig vinden ze ‘m! Mijn dank is groot!

Grafische zwart-wit bewerking met geïntegreerde tekst. Cadeau voor een bruiloft.

Ingrid:

Wij zijn er super blij mee! De huiskamer lijkt veel knusser en meer “af”. De kleur blauw is prachtig… De boot komt naar je toe… echt helemaal goed! Carine, super bedankt!

Simona:

Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige poster. Mijn zus was ook erg onder de indruk.

Tineke:

Dank je wel, Carine! Je ontwerp is helemaal goed ontvangen. Daar waar mijn moeder vorige week nog zei: “Ik hang geen foto van mij en je vader in de woonkamer”, was ze vanochtend, na het krijgen van hun cadeau, druk bezig om een mooie plek voor de foto in de woonkamer te bedenken. Ze was tot tranen toe geroerd!

Gouden accenten en tekst in de foto voor een Gouden Bruiloft

Valerie:

Gisteren heb ik mijn vriendinnen hun cadeau gegeven. Het was echt een succes, ze waren erg blij en heel verrast! Dank je wel. Super dat ik dankzij jou een zo waardevol cadeau aan hun heb kunnen geven.

Bewerkte foto met persoonlijke woorden. Een cadeau voor vriendinnen.

Rein:

Het grafisch kunstwerk van ons samen geeft emotie aan die er tussen ons is. Des te meer nu de gezondheid een grotere rol speelt. Dit wordt nog meer versterkt door de tekst: Ik sjoch dy; Ik hear dy; Ik fiel dy; Eltse kear opnij.

Grafische zwart-wit effecten met persoonlijke songtekst in speelse kleuren en letters.

Mieke:

Op mijn 50-ste verjaardag kreeg ik een hele mooie collage van een foto van mijn drie kinderen, precies in de kleuren die in ons interieur passen. Het hangt op een prominente plaats aan de muur en iedereen die het ziet vindt het prachtig.

 

kolomfoto pf pers graf kunst

Jolanda:

Voor mijn zus lieten we een poster maken met allemaal woorden die op haar van toepassing zijn, voor vijf-jarig jubileum van haar bedrijf. Het is een heel persoonlijk cadeau geworden, het was dan ook bijzonder om te geven. Mijn zus raakte even echt ontroerd dat we zoeits moois hadden laten maken! Carine dacht echt mee tijdens het proces en heeft er met veel zorg en aandacht aan gewerkt. Dat is echt te zien in het eindresultaat, zeer persoonlijk en professioneel.

Persoonlijke woordwolk met fragmenten uit "All of me". Cadeau ter gelegenheid van 5 jarig jubileum eigen bedrijf.

Mirjam:

Toen ik mijn cadeau voor het 5-jarig jubileum van mijn bedrijf kreeg was ik helemaal ontroerd: al die lieve woorden over me heen. Ik vond het heel gaaf dat mijn zussen in het geheim jou hadden gevraagd een “woordenwolk” te maken met woorden die ze je gegeven hadden, die ze op mij vonden slaan. Het was een complete verrassing voor me. Het is zo’n persoonlijk cadeau, het raakte me echt.

Mirjam kreeg al snel het idee om haar partner eenzelfde cadeau te geven voor zijn 10-jarig bedrijfsjubileum, een maand later.

Ook deze “woordenwolk” vind ik prachtig geworden! Helemaal naar wens. Wat fijn dat je dit zo in elkaar hebt gezet en ook nog eens zo snel! Het ziet er prachtig uit en in lijn met die van mij. Peter is er ook erg blij mee. Dat wordt een mooie twee eenheid als ze straks naast elkaar in huis hangen!

Persoonlijke woordwolk met fragmenten uit "All of me". Cadeau ter gelegenheid van 5 jarig jubileum eigen bedrijf. Vormt een tweeluik met vorige woordwolk.

Persoonlijke woordwolk met fragmenten uit "Wild Horses". Cadeau ter gelegenheid van 10 jarig jubileum eigen bedrijf. Vormt een tweeluik met volgende woordwolk. 

Joukje:

Het was erg prettig samen te werken met Carine. Ze luistert goed naar wat jij wil en gaat hier mee aan de slag en ze houdt contact of dit is wat je bedoelt. Op het gedicht “Glimlach” krijg ik positieve reacties.

Gedicht Glimlach, met glimlachende lippen van de gezinsleden erin verwerkt.

Jolanda:

Mijn dochter heeft na het afscheid in groep 8 nog vaak contact met haar beste vriendinnetjes. Ik vond het leuk om hen alle drie een herinnering te geven aan de eindmusical van de basisschool. Carine heeft twee foto’s met elkaar gecombineerd en tot één foto bewerkt, waarop ze alle drie leuk staan. Ze was zeer creatief in het bedenken van een leuke opmaak. Ze heeft echt kijk op kleurgebruik en compositie. Door haar inbreng ontstond er een unieke foto en had ik een zeer bijzonder cadeau voor onze dochter en haar vriendinnetjes. Ze waren dolenthousiast toen ze het verrassende resultaat zagen.

Herinnering aan (afscheid van) groep 8. Verjaardagscadeau voor alle drie de meiden.

Marline:

Het is prachtig geworden. Mooi in balans met kleuren en woorden. Mijn zus was blij en verrast met je mooie kunstwerk. Ze moest lachen om de persoonlijke stukjes tekst. Herkenbare woorden, leuke confrontatie met zichzelf. Nogmaals dank je wel, het is heel mooi wat je ontwerpt en maakt. Veel succes met je bedrijf en dat je nog maar veel leuke opdrachten mag krijgen.

 

 

Joukje:

Jacolien vond de collage erg mooi. Een geslaagd en origineel cadeau!

Collage zwart-wit met naam speels verwerkt en persoonlijke tekst (hier van Loesje).

Paul:

Graag wil ik je berichten over de grote waardering die door iedereen en vooral Elizabeth is uitgesproken voor je digitale kunstwerk. Het werd haar door onze zoon Nicholas aangeboden tijdens het diner na zijn “familiespeech” namens de vier zonen. Kortom een hele goede bijdrage aan de feestvreugde en ongetwijfeld een herinneringsicoon voor hopelijk nog vele jaren te komen. Dank nogmaals.

Mondriaancollage met grafische foto's van familieleden en persoonlijke woorden over jarige. Verjaardagscadeau.

Martha:

Carine is een creatieve duizendpoot! Ze heeft weinig nodig om een prachtige compositie te maken. Ze maakte voor mijn moeder een soort collage, waarbij ze de kleuren en delen van schilderijen gebruikte die mijn moeder al in huis had. Door dit idee werd het cadeau nog persoonlijker en kon mijn moeder hem gelijk aan de muur hangen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.