Illustraties

Met Caracter

 

“Ben jij op zoek naar een unieke afbeelding? Een beeld met betekenis dat raakt, ontroert, verduidelijkt, activeert of aan het denken zet? Ik help jou hier graag bij!”

Jouw boodschap zoals jij die bedoelt

Ik beheers een breed scala aan stijlen en technieken. Zowel analoog – ‘met potlood en papier’ – als digitaal. Of een combinatie daarvan! Ik luister naar jouw wensen en samen gaan we op zoek naar het beeld en de uitstraling dat precies bij jou en/of jouw wensen past. Zodat jouw boodschap overkomt zoals jij die bedoelt. Een illustratie is een visuele uiting bij een boek, een tekst, een handleiding, een training of een website. Een illustratie dient ter ondersteuning, versterking, verheldering, samenvatting en/of versiering en zet kracht bij aan wat jij wilt vertellen door een visuele vertaling of toevoeging.

Er zijn vele vormen van illustraties. De meest bekende zijn analoge of digitale tekeningen, van enkele simpele lijnen tot complexe weergaven, van schematische weergaven tot fantasierijke beelden. Echter illustraties zijn er ook in de vorm van een (bewerkte) foto, een schildering of bijvoorbeeld een mixed media beeld.

Hieronder tref je een aantal voorbeelden aan van mijn werk. Doordat ik me afstem op de persoon, het doel en/of het bedrijf waarvoor ik ontwerp, is de uitstraling van onderstaand portfolio divers.

Illustraties Met Caracter

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden om daar samen naar toe te werken.

{Jouw illustraties met impressies van Parijs! Waow! Zo eigen en sfeervol. Precies wat ik zocht. Ik ga ze gebruiken voor mijn project. Ik ben er heel erg blij mee.
5
Christel
.
{Ik ben helemaal tevreden. De kindertekeningen zijn erg leuk en speels. De tekeningen met de reflexen duidelijk! Helemaal prima. Goed werk!   www.opaal-reflextherapie.nl
5
Tjitske
Opaal Reflextherapie
{Ik vind 'm prachtig! Wat heb je dat weer ontzettend mooi gemaakt. Hier mag je echt trots op zijn. Wat heb jij toch een mooi vak.
5
Jolanda
.
{Het schema ziet er prachtig uit. Ik heb het gisteren voor het eerst in een workshop gebruikt. Jouw illustraties werken als een trein. Dank je wel, ook voor je snelle werk.   www.dienent.nl
5
Trineke
Dienent
{Ik ben erg blij met het resultaat van mijn proefschrift. Krijg ook veel positieve reacties over de illustratie op het kaft! Dus goed werk geleverd.
5
Geert
.
{Super bedankt voor wederom een fijne samenwerking, heel blij met deze persoonlijke chart. Want door Human Design weet ik ook dat het voor mij belangrijk is dat het er aantrekkelijk uit ziet, van eten tot het verwerken van informatie. Hoe mooi dat ik nu een hele aantrekkelijke chart heb voor in mijn documenten. www.lindaattema.nl
5
Linda Attema
Bewustzijnscoach Linda Attema

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye”