Persoonlijke Kunst
Met Caracter

 

“Mijn drive is om jou een glimlach te bezorgen, elke keer als je weer naar jouw dierbare foto kijkt, die nu als persoonlijk grafisch kunstwerk aan je muur hangt.”

Jouw waardevolle herinnering als kunst

Heb jij ook een mooie foto van jezelf, je kind(eren), je hond? Van die leuke avond met je vrienden of van jouw favoriete vakantieplek? Laat eens een grafisch kunstwerk maken van deze dierbare foto. In de kleuren die bij jouw interieur passen, eventueel met een mooie bijpassende tekst. Jouw meest waardevolle foto als unieke eyecatcher, waar je straks elke dag van kan genieten!

Ook leuk om als cadeau te geven. Voor een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een jubileum? Of als zakelijk cadeau voor een jubileum of andere bijzondere gelegenheid.

Een unieke gepersonaliseerde wanddecoratie

Grafische mixed media kunstwerken. Kunstwerken opgebouwd uit een mix van diverse analoge en digitale materialen en technieken. Eén of meerdere foto’s, verf, inkt, collagemateriaal en/of persoonlijke woorden of teksten samengebracht en digitaal verder bewerkt tot een persoonlijk kunstwerk in de door jouw gewenste kleurstelling. De kunstwerken worden afgedrukt op canvas, aluminium, fine art paper of op ieder ander gewenst medium. Ook het formaat kan geheel naar eigen wens gekozen worden, zodat het precies past op de plek waar het komt te hangen. Ik denk hierbij graag met jou mee.

Hieronder een overzicht van een aantal persoonlijke kunstwerken, die al ergens aan de muur hangen. Het geeft je een indruk van sfeer en mogelijkheden. Klik op de foto om de details te zien.

Persoonlijke Kunst Met Caracter

Nieuwsgierig geworden? Enthousiast? Neem geheel vrijblijvend eens contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de bijpassende mogelijkheden.

{Mijn dochter vond de collage erg mooi. Een geslaagd en origineel cadeau!
5
Joukje
.
{Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige poster. Mijn zus was ook erg onder de indruk.
5
Simona
.
{Mijn dochter heeft na het afscheid in groep 8 nog vaak contact met haar beste vriendinnetjes. Ik vond het leuk om hen alle drie een herinnering te geven aan de eindmusical van de basisschool. Carine heeft twee foto's met elkaar gecombineerd en tot één foto bewerkt, waarop ze alle drie leuk staan. Ze was zeer creatief in het bedenken van een leuke opmaak. Ze heeft echt kijk op kleurgebruik en compositie. Door haar inbreng ontstond er een unieke foto en had ik een zeer bijzonder cadeau voor onze dochter en haar vriendinnetjes. Ze waren dolenthousiast toen ze het verrassende resultaat zagen.
5
Jolanda
.
{Het was erg prettig samen te werken met Carine. Ze luistert goed naar wat jij wil en gaat hier mee aan de slag en ze houdt contact of dit is wat je bedoelt. Op het gedicht "Glimlach" krijg ik positieve reacties.
5
Joukje
.
{Deze "woordenwolk" tweeluik vind ik prachtig geworden! Helemaal naar wens. Wat fijn dat je dit zo in elkaar hebt gezet en ook nog eens zo snel! Het ziet er prachtig uit en in lijn met elkaar. Peter is er ook erg blij mee. Dat wordt een mooie twee eenheid als ze straks naast elkaar in huis hangen!
5
Mirjam
.
{Voor mijn zus lieten we een ontwerp maken voor het jubileum van haar bedrijf. Het is een heel persoonlijk cadeau geworden, het was dan ook bijzonder om te geven. Mijn zus raakte even echt ontroerd dat we zoiets moois hadden laten maken! Carine dacht echt mee tijdens het proces en heeft er met veel zorg en aandacht aan gewerkt. Dat is echt te zien in het eindresultaat, zeer persoonlijk en professioneel.
5
{Op mijn 50-ste verjaardag kreeg ik een hele mooie collage van een foto van mijn drie kinderen, precies in de kleuren die in ons interieur passen. Het hangt op een prominente plaats aan de muur en iedereen die het ziet vindt het prachtig.
5
Mieke
.
{Ik krijg nog heel vaak complimenten over de prachtige foto als kunstwerk aan onze muur. Nog steeds heel erg blij mee.
5
Anke
.
{Het grafisch kunstwerk van ons samen geeft emotie aan die er tussen ons is. Des te meer nu de gezondheid een grotere rol speelt. Dit wordt nog meer versterkt door de tekst: Ik sjoch dy; Ik hear dy; Ik fiel dy; Eltse kear opnij.
5
Rein
.
{Gisteren heb ik mijn vriendinnen hun cadeau gegeven. Het was echt een succes, ze waren erg blij en heel verrast! Dank je wel. Super dat ik dankzij jou een zo waardevol cadeau aan hun heb kunnen geven.
5
Valerie
.
{Mijn zus raakte even echt ontroerd dat we zoiets moois voor haar hadden laten maken.
5
Jolanda
.
{Dank je wel Carine! Je ontwerp is helemaal goed ontvangen. Daar waar mijn moeder vorige week nog zei: "Ik hang geen foto van mij en je vader in de woonkamer", was ze vanochtend, na het krijgen van hun cadeau, druk bezig om een mooie plek voor de foto in de woonkamer te bedenken. Ze was tot tranen toe geroerd!
5
Tineke
.
{Het is prachtig geworden. Mooi in balans met kleuren en woorden. Mijn zus was blij en verrast met je mooie kunstwerk. Ze moest lachen om de persoonlijke stukjes tekst. Herkenbare woorden, leuke confrontatie met zichzelf. Nogmaals dank je wel, het is heel mooi wat je ontwerpt en maakt.
5
Marline
.
{Het jubileumcadeau is afgelopen vrijdag zeer goed ontvangen. Wij kregen zeer veel complimenten en zelfs de uitspraak 'jullie hebben echt het mooiste cadeau gegeven', Ik was er zelf ook heel eerlijk gezegd van overtuigd dat het een topper zou worden. Bedankt voor de prettige en snelle samenwerking.
5
Terenze
.
{Carine is een creatieve duizendpoot! Ze heeft weinig nodig om een prachtige compositie te maken. Ze maakte voor mijn moeder een soort collage, waarbij ze de kleuren en delen van schilderijen gebruikte die mijn moeder al in huis had. Door dit idee werd het cadeau nog persoonlijker en kon mijn moeder hem gelijk aan de muur hangen!
5
Martha
.
{We zijn er super blij mee! De huiskamer lijkt veel knusser en meer 'af'. De kleur blauw is prachtig. De boot komt naar je toe. Echt helemaal goed! Carine, super bedankt!
5
Ingrid
.
{Toen ik mijn cadeau voor het 5-jarig jubileum van mijn bedrijf kreeg was ik helemaal ontroerd: al die lieve woorden over me heen. Ik vond het heel gaaf dat mijn zussen in het geheim jou hadden gevraagd een "woordenwolk" te maken met woorden die ze je gegeven hadden, die ze op mij vonden slaan. Het was een complete verrassing voor me. Het is zo'n persoonlijk cadeau, het raakte me echt.
5
Mirjam
.
{Groot succes, Carine, dat kunstwerk van jou! Gewéldig vinden ze 'm! Mijn dank is groot!
5
Karin
.

“To enjoy your memories is to live twice”